Home Carti PDF Dictionar de scriitori francezi de Angela Ion

[PDF] Dictionar de scriitori francezi de Angela Ion

Coperta Carte Dictionar de scriitori francezi

Iti doresti sa citesti cartea Dictionar de scriitori francezi scrisa de Angela Ion si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: O lucrare monumentala, un exceptional instrument de lucru pentru toti cei interesati de cultura si literatura franceza. Consacrat unei culturi cu o indelungata traditie, Dictionarul de scriitori francezi ofera informatii esentiale despre principalii reprezentanti ai acesteia, de la inceputuri pana in perioada actuala. Cele aproximativ sapte sute de articole, acoperind domenii diverse in primul rand literatura, dar si filosofia, istoria, antropologia sau sociologia , prezinta deopotriva scriitori ale caror opere au infruntat trecerea timpului si autori a caror celebritate efemera s-a datorat unor mode trecatoare. Datele biografice si comentariile asupra operelor sunt completate de rubrici referitoare la volumele scriitorului respectiv, principalele editii, traducerile in limba romanasi referinte critice. Scriitorii sunt situati in dubla perspectiva a epocii in care au trait si a epocii noastre, punandu-se in lumina modificarile in perceperea unora dintre ei de catre cititorii lor succesivi, precum si modul in care sunt receptati astazi de public…

Cartea Dictionar de scriitori francezi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.