Home Carti PDF 50 de idei care iti schimba viata. Un ghid necesar pentru...

[PDF] 50 de idei care iti schimba viata. Un ghid necesar pentru fericire si prosperitate de Robert Anthony

Coperta Carte 50 de idei care iti schimba viata. Un ghid necesar pentru fericire si prosperitate

Iti doresti sa citesti cartea 50 de idei care iti schimba viata. Un ghid necesar pentru fericire si prosperitate scrisa de Robert Anthony si publicata de Vidia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vidia

Descriere completa: Singura constanta din Univers este schimbarea. Totul se afla in continua miscare, nimic nu sta pe loc, nimic nu ramane la fel. Fiecare moment al vietii este diferit de cel care tocmai a trecut, fiecare zi este unica, fiecare varsta se deosebeste de celelalte… Si noi, ca fiinte umane, suntem supusi acestei legi universale. Nu exista stagnare decat in aparenta. Ce se intampla de fapt este ca ori evoluam, ori involuam. Alegerea ne apartine in totalitate. Ce semanam in prezent culegem intotdeauna in viitor. Ce facem astazi creeaza ziua de maine. In bine sau in rau -depinde doar de noi!Cartea 50 de idei care iti schimba viata, scrisa de dr. Robert Anthony, unul dintre cei mai importanti traineri in dezvoltare personala si coach pe probleme de business, a fost special conceputa ca un instrument practic. Prin urmare, rezultatele sunt sigure!Contine 50 de principii unice pentru a obtine succesul. Aceste principii au schimbat deja viata multor oameni care au avut vointa sa le puna in practica. Fiecare capitol reprezinta o cheie esentiala a transformarii personale. Fiecare poate produce imbunatatiri nebanuite. Daca citesti aceasta carte, singura conditie a miracolelor ce pot avea loc in viata ta este sa iti asumi responsabilitatea asupra evolutiei tale. Aminteste-ti mereu: totul se schimba, nimic nu ramane la fel. Este doar alegerea ta daca urci sau cobori!..

Cartea 50 de idei care iti schimba viata. Un ghid necesar pentru fericire si prosperitate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.