Home Carti PDF Amor si galanterie bucuresteana de Corneliu Senchea

[PDF] Amor si galanterie bucuresteana de Corneliu Senchea

Coperta Carte Amor si galanterie bucuresteana

Iti doresti sa citesti cartea Amor si galanterie bucuresteana scrisa de Corneliu Senchea si publicata de Ideea Europeana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Ideea Europeana

Descriere completa: Cititorul va redescoperi, citind aceasta carte, istoriile, uneori-adeseori, scandaloase ale celebrelor cupluri bucurestene, inclusiv cateva din povestile de dragoste care s-au legat intre domnitele noastre si strainii ajunsi la Bucuresti, fie in calitate de diplomati, fie de militari. Nu lipsesc din aceste pagini nici artistii din galeria „amantilor magnifici“ ai Bucurestilor de odinioara. Un exemplu este povestea rivalitatii Eminescu – Caragiale in ceea ce-o priveste pe Veronica Micle sau povestea dublei pasiuni a arhitectului Alexandru Orascu – pentru sotia sa Elena Marcovici si pentru orasul natal pe care visa sa-l ridice din cenusa si ruine…

Cartea Amor si galanterie bucuresteana in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.