Home Carti PDF E vina celui ce iubeste de Daniel Nitoi

[PDF] E vina celui ce iubeste de Daniel Nitoi

Coperta Carte E vina celui ce iubeste

Iti doresti sa citesti cartea E vina celui ce iubeste scrisa de Daniel Nitoi si publicata de Neverland? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Neverland

Descriere completa: Uluitor acest Daniel Nitoi la primul sau volum de versuri! Nadajduiesc din tot sufletul sa nu se opreasca aici. Ar fi mare pacat… Cine e, de fapt, Daniel? Recomandat cu caldura pe vremea cand lucram o interesanta varianta a ,,Noptii furtunoase,, , pentru dificilul rol Spiridon, iata-l acum nu numai actor, ci si un regizor captivant, punator in scena al ,,Avarului,, , intr-o montare ce a starnit un morman de comentarii mai mult decat favorabile. Si, practic, peste noapte, maestrul Daniel – fara ghilimele! – imi pune in brate un teanc de poezii, una mai frumoasa ca alta. Am citit volumul pe nerasuflate si imediat mi-a venit ideea. Nu numai a publicarii in volum, ci si a crearii unui audio-book. Ca si asa, care cum il cauti, scoate pe loc, ca pe banda, cate un audio-book… O fi si asta o moda, nu? Pai, hai si noi cu moda! Nu? Atata doar ca – in cazul de fata – chiar merita din plin. Daniel este posesorul unui condei poetic de o maturitate iesita din comun, de o eleganta rar intalnita, stapan deja pe mijloacele de exprimare poetica – mai mult sau mai putin clasice. Mergand impreuna cu multe spectacole pe cuprinsul tarii – si nu numai – a creat o adevarata trupa independenta de teatru, astfel ca glumele intre noi – in lungile drumuri – sunt la ordinea zilei. De aceea, chiar in aceste scurte asertiuni, imi iau ingaduinta de a mai face o gluma, intrebandu-l public fie cine i-a scris poemele, fie de unde le-a copiat… Pentru ca e aproape incredibil ca dintr-un tanc – iarta-ma, Dani! – sa iasa asemenea bogatie de idei, de sentimente, de trairi, de nemultumiri, dar, mai ales, de transpunere in vers a eternului sentiment, DRAGOSTEA! Daniel se ascunde cu dibacie scriitoriceasa in spatele rimei – sau non-rimei – pentru a exploda mai apoi in versuri de o tulburatoare frumusete si, mai ales, sens! As evita sa ma dau drept exegetul lui Peste si sa incep sa analizez vers cu vers. Mai ales ca doresc sa va las dumneavoastra placerea de a-l descoperi singuri pe proaspatul poet. Pen..

Cartea E vina celui ce iubeste in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.