Home Carti PDF O dragoste (Top 10+) de Dino Buzzati

[PDF] O dragoste (Top 10+) de Dino Buzzati

Coperta Carte O dragoste (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea O dragoste (Top 10+) scrisa de Dino Buzzati si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Top 10+ a editurii Polirom Romanul O dragoste a fost ecranizat in 1965, in regia lui Gianni Vernuccio. Arhitectul Antonio Dorigo, ajuns aproape de mijlocul vietii, este un celibatar misogin, convins ca aspectul sau fizic il defavorizeaza. Asa, cel putin, isi explica el relatiile exclusive cu prostituate, relatii cultivate, din ipocrizie de casta, in apartamentul unei proxenete, deghizata ea insasi in patroana de boutique. In aceasta atmosfera de ambiguitate si promiscuitate camuflata, Antonio Dorigo o cunoaste pe Laide, o balerina adolescenta din corpul de balet al teatrului Scala, prostituata care, inca de la inceputul unei relatii venale, ii suscita un interes ce culmineaza cu o iubire obsesiva. Dependenta afectiva si carnala a barbatului fata de tanara femeie fara scrupule si un intristator vid afectiv se transforma intr-o servitute umilitoare…

Cartea O dragoste (Top 10+) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.