Home Carti PDF Actiunea umana. Perspectiva Scolii austriece: Rothbard si praxeologia de Ioana Negru

[PDF] Actiunea umana. Perspectiva Scolii austriece: Rothbard si praxeologia de Ioana Negru

Coperta Carte Actiunea umana. Perspectiva Scolii austriece: Rothbard si praxeologia

Iti doresti sa citesti cartea Actiunea umana. Perspectiva Scolii austriece: Rothbard si praxeologia scrisa de Ioana Negru si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Volumul cuprinde eseuri pe diferite teme legate de praxeologie, insistandu-se asupra contributiei Scolii austriece si, mai ales, asupra unui reprezentant stralucit al acesteia, Murray Rothbard. Viziunea heterodoxa, adesea ignorata de catre economisti, ofera o perspectiva particulara asupra unui domeniu de studiu pe cat de complex, pe atat de necesar. Din cuprins: Metode si idei filosofice in Scoala austriaca; Antologie de texte Murray Rothbard; Praxeologia ca metoda a stiintelor sociale; Mantia stiintei; Scoala austriaca drept sistem economic pluralist; Mises, Rothbard si metodologia teoriei economice austriece…

Cartea Actiunea umana. Perspectiva Scolii austriece: Rothbard si praxeologia in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.