Home Carti PDF Adio Margot de Diana Adamek

[PDF] Adio Margot de Diana Adamek

Coperta Carte Adio Margot

Iti doresti sa citesti cartea Adio Margot scrisa de Diana Adamek si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Cand o femeie ascunde sub fuste capul desprins de corp al unui mare rege, nestiind ca acopera astfel o viata noua pe cale de a incepe in pantecele ei, se declanseaza o urmarire care va dura cateva secole, pana intr‑o dimineata rece si limpede din octombrie 2016. Din vartejul Revolutiei Franceze in zilele noastre, o taina straveche in care moartea si viata se ingemaneaza va bulversa vieti de artisti si de femei indragostite, va intoarce istoria ca pe un ceas, va amesteca trupuri si destine. Povestea nu se incheie niciodata, reginele revin fie si sub mastile de carnaval ale unei mari petreceri in strada, chiar daca stirile zilei de azi raman aceleasi dintotdeauna: vieti sfartecate in vartejul istoriei, trupuri dezmembrate in masacrele contemporaneitatii. Dar mereu undeva o femeie frumoasa si trista viseaza o rochie rosie, un pictor isi cauta culoarea lui, un ucigas isi tinteste victima…

Cartea Adio Margot in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.