Home Carti PDF Daniel Martin de John Fowles

[PDF] Daniel Martin de John Fowles

Coperta Carte Daniel Martin

Iti doresti sa citesti cartea Daniel Martin scrisa de John Fowles si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Daniel Martin, eroul ce da numele romanului lui John Fowles, este un dramaturg britanic devenit scenarist la Hollywood, care, in urma acestei metamorfoze, ajunge sa se indoiasca de valorile si principiile proprii. Revenit in Anglia pentru a-si vizita un prieten bolnav, Daniel Martin se confrunta cu trecutul sau ingropat, redescoperindu-si adevarata identitate. Secrete de familie, intrebari ramase fara raspuns, fuga de responsabilitate si de povara realitatii, dar si evolutia Angliei postbelice, disparitia unei societati si relatiile dintre fapt si fictiune formeaza substanta unui roman care ramane una dintre realizarile remarcabile ale lui Fowles…

Cartea Daniel Martin in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.