Home Carti PDF Amintiri despre Ramana Maharshi de Alan W. Chadwick

[PDF] Amintiri despre Ramana Maharshi de Alan W. Chadwick

Coperta Carte Amintiri despre Ramana Maharshi

Iti doresti sa citesti cartea Amintiri despre Ramana Maharshi scrisa de Alan W. Chadwick si publicata de Mix? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Mix

Descriere completa: “In cartea de fata, Sadhu Arunachala evoca Intamplari petrecute In prezenta lui Bhagavan la care autorul Insusi a fost martor, Insa numai pe acelea care, In cea mai mare parte a lor, nu fusesera consemnate anterior In alte carti. In felul acesta “”Amintirile unui sadhu”” despre Ramana Maharshi cauta sa completeze publicatiile anterioare. E inutil sa mentionam ca Sadhu (autorul) reda faptele cu extrema acuratete si respect pentru adevar, ceea ce face ca aparitia acestei carti sa fie aplaudata In egala masura si de devotii lui Bhagavan si de multi altii.”..

Cartea Amintiri despre Ramana Maharshi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.