Home Carti PDF Anna Karenina de Lev Tolstoi

[PDF] Anna Karenina de Lev Tolstoi

Coperta Carte Anna Karenina

Iti doresti sa citesti cartea Anna Karenina scrisa de Lev Tolstoi si publicata de Cartex 2000? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cartex 2000

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Clasicii literaturii universale a editurii Cartex 2000. Lev Nicolaievici Tolstoi (1828 – 1910) este considerat din punct de vedere artistic unul dintre cei mai mari romancieri din istoria literaturii ruse a secolului al XIX – lea. Anna Karenina apare in 1877, in forma sa definitive. Romanul picteaza in culori vii societatea si viata din Rusia vremurilor de atunci. Tolstoi considera ca Anna Karenina a fost primul sau roman in adevaratul sens al cuvantului, acesta fiind intr-adevar unul dintre cele mai importante romane realiste ale sale. Toata viata sa, scriitorul a fost un om nelinistit cautand mereu raspunsuri la intrebarile sale, dar mai presus de toate, asa cum il considera Turgheniev, el a fost cel mai mare scriitor al pamantului rusesc…

Cartea Anna Karenina in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.