Home Carti PDF Daruind vei dobandi. Cuvinte de credinta de N. Steinhardt

[PDF] Daruind vei dobandi. Cuvinte de credinta de N. Steinhardt

Coperta Carte Daruind vei dobandi. Cuvinte de credinta

Iti doresti sa citesti cartea Daruind vei dobandi. Cuvinte de credinta scrisa de N. Steinhardt si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Volumul reprezinta o sinteza a textelor si a gandirii teologice ale lui Steinhardt, dar si o incununare a tuturor scrierilor cunoscutului critic si eseist increstinat in inchisoarea de la Jilava si calugarit la Manastirea Rohia din Maramures.„Volumul de cuvantari al parintelui Nicolae Delarohia (N. Steinhardt) reprezinta o sinteza a textelor si a gandirii sale teologice, dar si o incununare a tuturor scrierilor cunoscutului critic si eseist increstinat in inchisoarea de la Jilava si calugarit la Manastirea Rohia din Maramures. Cuvantarile parintelui Nicolae sunt mai mult decat predici sau omilii in sensul propriu al termenilor. Nu doar stilul, ci mai ales continutul, tipul de abordare, incursiunile in alte domenii, exemplele din diferite discipline, citatele din cei mai diversi autori fac din ele ceea ce specialistii au numit «eseu teologic». Desi intocmite si scrise fragmentar, la distante mari de timp una de alta, cuvintele de credinta alcatuiesc un mozaic tematic bogat si isi regasesc unitatea in intentia de construire a unui indrumar teoretic, dar mai ales practic al crestinului autentic si neidealizat, sincer si nefatarnic, atent cu sine, dar si cu ceilalti.” (Stefan Iloaie)..

Cartea Daruind vei dobandi. Cuvinte de credinta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.