Home Carti PDF Introducere in Islam de Nadia Anghelescu

[PDF] Introducere in Islam de Nadia Anghelescu

Coperta Carte Introducere in Islam

Iti doresti sa citesti cartea Introducere in Islam scrisa de Nadia Anghelescu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Religie a cartii“, islamul are in prezent o larga raspandire, numarand peste 1, 5 miliarde de adepti. El nu inseamna doar Coranul, sarbatori religioase, interdictii sau obligatii pentru credinciosi, ci o intreaga civilizatie, care a dat lumii capodopere literare si artistice. Volumul ofera o prezentare generala a islamului, de la localizarea sa geografica si preceptele religioase fundamentale pana la organizarea comunitatii si viata de familie, fara sa neglijeze chestiuni de larg interes la ora actuala, ca legislatia referitoare la statutul femeii, purtarea valului, jihadul sau relatia dintre musulmani si crestini…

Cartea Introducere in Islam in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.