Home Carti PDF Antidoturi de Eugene Ionesco

[PDF] Antidoturi de Eugene Ionesco

Coperta Carte Antidoturi

Iti doresti sa citesti cartea Antidoturi scrisa de Eugene Ionesco si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: Traducere si cuvant introductiv de Mariana Dimov „Iubiti cititori, credeti-ma si incredintati-va: fiecare dintre voi are dreptate, numai ceilalti gresesc. Totdeauna. Cu o conditie: nici unul dintre voi sa nu-si inchipuie ca e celalalt. Nu va incredeti in afirmatiile altora. Repuneti totul in discutie. Fiti voi insiva. Nu ascultati nici un sfat: cu exceptia acestuia. […] Nici o societate nu e buna. Toate societatile, revolutionare sau nu, sunt ratate. S-ar zice ca Istoria si-a batut joc de om. A facut contrariul decat au vrut sau au pretins oamenii ca vor sa faca. Sau poate Istoria a dezvaluit pornirile profunde, inconstiente sau reale, intentiile ascunse ale intemeietorilor de societati. Indaratul celor mai nobile idealuri si ale celor mai generoase intentii, exista o vointa de putere, o vointa malefica sau o sete de distrugere.“..

Cartea Antidoturi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.