Home Carti PDF Antilopa din camera de zi de Melanie Shankle

[PDF] Antilopa din camera de zi de Melanie Shankle

Coperta Carte Antilopa din camera de zi

Iti doresti sa citesti cartea Antilopa din camera de zi scrisa de Melanie Shankle si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: Povestea adevarata a doi oameni care impartasesc aceeasi viata – o biografie -Casnicia poate fi cea mai mare binecuvantare, dar si cea mai mare provocare de care vor avea parte vreodata doi oameni. Poate fi bucuria de a sti ca exista cineva caruia ii poti impartasi necazurile si reusitele tale, dar si provocarea de a trai cu cineva care crede ca e o idee buna sa atarne o antilopa uriasa pe peretele din camera de zi. Si totusi, acum ne-am luat. Pentru tot restul vietii noastre. Nu doar la bine sau la rau, ci la bine SI la rau. Despre astfel de lucruri vorbeste cartea aceasta. Vorbeste despre momente care ne-au apropiat si momente care ne-au indepartat, despre zile pe care nu le-am schimba pentru nimic in lume si despre ziua in care el a atarnat antilopa pe perete…

Cartea Antilopa din camera de zi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.