Home Carti PDF Harald si luna verde de Nora Iuga

[PDF] Harald si luna verde de Nora Iuga

Coperta Carte Harald si luna verde

Iti doresti sa citesti cartea Harald si luna verde scrisa de Nora Iuga si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Poeta romanca este o descoperire pentru spatiul de limba germana – este literatura de inalta clasa, literatura la superlativ! Inregistreaza tot ce i-au harazit amintirile rele, prezentul rau. Vorbeste de case cu ferestre care prevestesc nenorociri, de palniile gramofoanelor care «inghit kilometri de tacere». Dupa caderea regimului Ceausescu a ramas la fel – altfel decat ceilalti –, nu si-a luat drept tinta opozitia. A folosit libertatea noua, a folosit si formule noi de expresie. E normal sa asteptam cu nerabdare aparitia in limba germana si a altor romane ale acestei autoare. Limba ei este imprevizibila, capricioasa, ascunde un mare mister. Miracolul se savarseste intr-un flux continuu, de fapt, in poezia ei de neintrerupt. Cum spune autoarea citandu-l pe Oscar Wilde: «Un capriciu dureaza mai mult decat o pasiune». Cat de periculoase, cat de superbe sunt capriciile acestei scriitoare!” (Harald Hartung, Frankfurter Allgemeine Zeitung)..

Cartea Harald si luna verde in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.