Home Carti PDF Apocalipsa 2012 de Lawrence E. Joseph

[PDF] Apocalipsa 2012 de Lawrence E. Joseph

Coperta Carte Apocalipsa 2012

Iti doresti sa citesti cartea Apocalipsa 2012 scrisa de Lawrence E. Joseph si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Cartea Apocalipsa 2012 apare la editura Nemira. Autorul Lawrence E. Joseph a mai publicat: Apocalipsa 2012. Ce va fi dupa?Apocalipsa 2012La 2 septembrie 1859 a fost inregistrata cea mai puternica furtuna magnetica ce a lovit vreodata Pamantul. Dupa toate calculele, istoria urmeaza sa se repete in anul 2012 – insa cu o diferenta uriasa: de data asta, dezastrul va fi de ordin colosal!Datorita interconectarii infrastructurilor de baza in societatea moderna, impactul unor fenomene cosmice severe poate spulbera intr-o secunda toate sistemele socio-economice ale omerinii. Energia electrica sta la baza intregii tehnologii moderne – imaginati-va efectele urmatoarei explozii solare asupra vietii voastre de zi cu zi!Imaginati-va anul 2012 fara sistemele de transport si telecomunicatii, privat de tranzactiile bancare, de sistemele financiare si de serviciile guvernamentale. Un colaps fara precendent!..

Cartea Apocalipsa 2012 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.