Home Carti PDF Asasinul orb (Top 10+) de Margaret Atwood

[PDF] Asasinul orb (Top 10+) de Margaret Atwood

Coperta Carte Asasinul orb (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea Asasinul orb (Top 10+) scrisa de Margaret Atwood si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Dupa cincizeci de ani, Iris Chase isi aminteste imprejurarile misterioasei disparitii a Laurei. Vietile celor doua surori isi impletesc firele, iar episoadele erotice se intretaie cu destinul unui asasin orb, pus sa ucida o fecioara de care pana la urma se indragosteste, dar si cu apasate aluzii mitologice, de care Eneida lui Vergiliu nu este straina. Intreaga istorie a romanului nu paraseste insa fundalul secolului XX, pe care Margaret Atwood il acopera de umbrele trecutului, de fiorul fanteziei ce pandeste viata, cu iubirile si tradarile ei…

Cartea Asasinul orb (Top 10+) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.