Home Carti PDF Beatrix de Lisa Kleypas

[PDF] Beatrix de Lisa Kleypas

Coperta Carte Beatrix

Iti doresti sa citesti cartea Beatrix scrisa de Lisa Kleypas si publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Miron

Descriere completa: Ca iubitoare de animale si de natura, Beatrix Hathaway s-a simtit intotdeauna mai bine in mijlocul naturii decat in saloanele de bal. Frumoasa si cu o gandire libera, Beatrix nu fusese niciodata cucerita si nici curtata in mod serios… si se resemnase la gandul ca nu va gasi niciodata iubirea. Prietena ei, Prudence Mercer, primeste o scrisoare de la nobilul Christopher Phelan, aflat pe front si marcat de grozaviile razboiului. Prietena ei o lasa pe ea sa raspunda la scrisori, in numele ei. In curand corespondenta dintre Beatrix si Christopher se transforma in ceva desavarsit si profund si cand el se intoarse, e hotarat sa o ceara in casatorie pe femeia de care s-a indragostit. Dar blonda si cocheta Prudence i se pare o straina lipsita de sensibilitate, spre deosebire de Beatrix, alaturi de care descopera bunatatea, devotamentul si iubirea adevarata…

Cartea Beatrix in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.