Home Carti PDF Bel-Ami de Guy de Maupassant

[PDF] Bel-Ami de Guy de Maupassant

Coperta Carte Bel-Ami

Iti doresti sa citesti cartea Bel-Ami scrisa de Guy de Maupassant si publicata de Gramar? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Gramar

Descriere completa: „Bel-Ami este un roman de maturitate creatoare, care marcheaza apogeul carierei literare a lui Maupassant; este un roman despre presa si arivism, incluzand experiente de viata traite de autor insusi: sperantele si setea nepotolita a lui Georges Duroy strabatand fara tinta bulevardele pariziene, dorinta de a pune capat unei situatii materiale precare, de a evada dintr-o lume prea ingusta, care ii condamna pe cei mai buni la esec, nevoia de a da frau liber unei ambitii crescande, cea de a asterne pe hartie gandurile si trairile sale, intr-o forma admirabila, care sa-i asi gure celebritatea. […] Citind romanul, patrundem in atmosfera anilor 1880-1885, in care s-a dezvoltat simtitor societatea capitalista, in care s-au vehiculat sume enorme de bani prin speculatii bancare si s-a instaurat suprematia unei categorii de oameni de afaceri necinstiti, care au stiut sa reduca la tacere presa, atragand-o de partea lor.“ – Liliana Anghel..

Cartea Bel-Ami in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.