Home Carti PDF Biblia si metalurgia de Strul Moisa

[PDF] Biblia si metalurgia de Strul Moisa

Coperta Carte Biblia si metalurgia

Iti doresti sa citesti cartea Biblia si metalurgia scrisa de Strul Moisa si publicata de Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Galaxia Gutenberg

Descriere completa: Parcurgand filele cartii, descoperi imensul aport material oferit de catre “decorul” si “parfumul” specific metalelor si metalurgiei, la frumusetea si intensitatea deosebita a mesajului spiritual ce-l poarta Sfanta Scriptura. Lucrarea „Biblia si Metalurgia” a D-lui Dr. Ing. Strul Moisa, reprezinta nu numai o lucrare de pionierat in domeniu, dar si un eveniment editorial, deopotriva pentru lumea teologilor care studiaza Biblia, cat si pentru lumea universitara tehnologica, cu dimensiuni largi, cognitive si – de ce nu – de cultura, pentru publicul larg. Arhimandrit Ieronim CRETU, Episcop Vicar – Patriarhal, Reprezentantul Patriarhiei Romane la Sfintele Locuri…

Cartea Biblia si metalurgia in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.