Home Carti PDF Ca pestele in copac de Lynda Mullaby Hunt

[PDF] Ca pestele in copac de Lynda Mullaby Hunt

Coperta Carte Ca pestele in copac

Iti doresti sa citesti cartea Ca pestele in copac scrisa de Lynda Mullaby Hunt si publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Arthur

Descriere completa: Ally e in clasa a sasea si a invatat, in cele sapte scoli prin care a trecut, ca cel mai important e sa taca si sa treaca neobservata. Ii place sa deseneze si sa rezolve probleme de matematica – din cele cu putine cuvinte, pentru ca literele se misca intruna. Ar vrea sa spuna adevarul si sa ceara ajutor, dar ii e teama ca toata lumea o considera deja o pacoste. Insa domnul Daniels, noul ei profesor, reuseste sa-i vada potentialul si o ajuta sa nu se mai teama de litere sau de citit. Datorita lui si bunilor ei prieteni, ajunge sa nu se mai simta ca un peste in copac si accepta faptul ca a fi diferit nu e deloc ceva rau…

Cartea Ca pestele in copac in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.