Home Carti PDF Ce este tulburarea mentala: evolutionism, cultura, psihopatologie de Mircea Lazarescu

[PDF] Ce este tulburarea mentala: evolutionism, cultura, psihopatologie de Mircea Lazarescu

Coperta Carte Ce este tulburarea mentala: evolutionism, cultura, psihopatologie

Iti doresti sa citesti cartea Ce este tulburarea mentala: evolutionism, cultura, psihopatologie scrisa de Mircea Lazarescu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Patologii ce perturba sentimentele, gandirea si dispozitia unei persoane, afectandu-i capacitatea de a relationa si de a-si indeplini sarcinile zilnice, tulburarile mentale ridica si astazi numeroase probleme de intelegere a cauzelor care le-au declansat si a relatiei cu cel suferind. Incercand sa raspunda acestor probleme, Mircea Lazarescu isi valorifica ampla experienta intr-o carte accesibila, care ofera informatii esentiale cu privire la doctrinele si proiectele actuale din domeniul psihopatologiei. Notele si trimiterile bibliografice de la finalul capitolelor reflecta starea prezenta a chestiunilor discutate, in timp ce casetele si tabelele sintetice prezinta criterii de diagnostic, clasificari, scheme, opinii si citate. Lucrarea poate fi consultata atat de psihologi si psihoterapeuti, cat si de filosofi si oameni de cultura. Din cuprins: Despre boli, trup si dubla personalitate; Manie, maniaci si manie; Delirul, dragostea si persecutia; Halucinatiile, viziunile si perceptia situationala; Dialogul, autismul, schizofrenia; Problema tulburarilor de personalitate; Psihopatologia, simtul comun si sinele persoanei constiente; Dupa 150. 000 de ani. Evolutionism, cultura si psihopatologie…

Cartea Ce este tulburarea mentala: evolutionism, cultura, psihopatologie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.