Home Carti PDF Cei care schimba jocul de Mona Dirtu

[PDF] Cei care schimba jocul de Mona Dirtu

Coperta Carte Cei care schimba jocul

Iti doresti sa citesti cartea Cei care schimba jocul scrisa de Mona Dirtu si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: „Cei care schimba jocul este, dupa stiinta noastra, prima carte care vorbeste despre mecanismele si procesele de decizie ale primei generatii de antreprenori romani de dupa desertificarea comunista. Veti citi in aceasta carte – in ordinea varstelor de pe tricou – despre Dragos Petrescu (City Grill, Caru’ cu Bere); Mihai Marcu (Med Life); Vasile Armenean (Betty Ice); Dragos si Adrian Paval (Dedeman); Adrian Mihai, Felix Patrascanu si Neculai Mihai (Fan Courier); Dan Sucu (Mobexpert); Florin si Mariuca Talpes (Bitdefender si Softwin). Pe cei numiti mai sus i-am ales nu pentru ca ar fi perfecti – poate ca cei cu care lucreaza, prietenii sau familiile ii considera uneori nedrepti, fixisti, intoleranti, autoritari, insuportabili, pisalogi, narcisisti, nerezonabili, suciti, neatenti. I-am ales pentru ca, pornind de la aceeasi linie de start ca intreaga lor generatie, ei au reusit acolo unde altii au esuat. Si pentru ca acum, dupa 25 de ani de business, sunt gata sa impartaseasca oricui din lectiile pe care le-au invatat. Povestile din aceasta carte sunt despre cativa oameni care, la un moment dat al vietii lor, au pornit pe propriul drum. Unii au stiut exact ce vor, in vreme ce altii s-au vazut zvarliti de vreo furtuna pe-un tarm oarecare si, in lipsa de optiuni rezonabile, au hotarat sa-si construiasca pana una-alta un adapost. Niciunul dintre cei despre care veti citi nu a avut, la inceput de poveste, cine-stie-ce capital de pornire. Toti au luat-o de jos si foarte jos – de la venituri care in cel mai bun caz ajungeau de la o luna la alta, de la o pravalie de cativa metri patrati, de la o taraba, de la compania de la noi din sufragerie. Niciunul n-avea habar, cand a pornit, cum se fac afacerile. Au inceput fara mentori care sa-i fereasca de decizii gresite, fara MBA-uri, fara carti de afaceri pe noptiera. Si niciunul n-a stiut exact, cand a pornit constructia propriului joc, cum va arata toata povestea peste 10-15-20 de ani.“ – Mona Dirtu, Andreea Rosca„Aparitia acestei c..

Cartea Cei care schimba jocul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.