Home Carti PDF Cei patru mari de Agatha Christie

[PDF] Cei patru mari de Agatha Christie

Coperta Carte Cei patru mari

Iti doresti sa citesti cartea Cei patru mari scrisa de Agatha Christie si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: fic Hercule Poirot pare ca si-a gasit in sfarsit un adversar pe masura: un cartel criminal cu puteri nelimitate, decis sa cucereasca intreaga lume. Atunci cand un musafir neasteptat ii vorbeste, inainte de a muri, despre “Numarul 1” – creierul “Celor patru mari”, “Numarul 2” – un multimiliardar, “Numarul 3” – o frantuzoaica si “Numarul 4” – distrugatorul, Poirot nici nu banuieste ca acesta este inceputul unei lupte ce il va pune in pericol de moarte pe prietenul sau Hastings si chiar pe el insusi. O inmormantare neasteptata, un frate geaman despre care nu s-a mai pomenit si o veche prietena a lui Poirot vor provoca o rasturnare spectaculoasa de situatie…..

Cartea Cei patru mari in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.