Home Carti PDF Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie de Alexandru Petria

[PDF] Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie de Alexandru Petria

Coperta Carte Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie

Iti doresti sa citesti cartea Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie scrisa de Alexandru Petria si publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Adenium

Descriere completa: Volumul cuprinde poeme semnate de 34 de autori, pe care Alexandru Petria, realizatorul antologiei, le considera reprezentative pentru anul 2013 si care au fost publicate in reviste, in format tiparit sau online, ori pe diverse site-uri literare. Singurul criteriu de selectie este, asa cum afirma antologatorul, valoarea materialelor, si nu apartenenta autorilor la anumite grupari literare. Dintre autorii textelor, ii amintim pe: Adrian Suciu, Andrei Mocuta, Andrei Zbirnea, Aura Christi, Doina Uricariu, Dorin Tudoran, George G. Asztalos, Gheorghe Grigurcu, Leo Butnaru, Liviu Antonesei, Liviu Ioan Stoiciu, Menut Maximinian, Mihail Vakulovski, Nicolae Coande, Petronela Rotar, Stefan Doru Dancus…

Cartea Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.