Home Carti PDF Cerere in calatorie de Edouard Cortes

[PDF] Cerere in calatorie de Edouard Cortes

Coperta Carte Cerere in calatorie

Iti doresti sa citesti cartea Cerere in calatorie scrisa de Edouard Cortes si publicata de Philobia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Philobia

Descriere completa: Proaspat casatoriti, Mathilde si Eduard renunta la confort si la siguranta cardurilor bancare, pornind intr-o calatorie de nunta din care nu stiu cand se vor intoarce. Voiajul lor, de-a lungul a 6000 kilometri ce unesc Parisul de Ierusalim, reprezinta un drum anevoios, o testare a limitelor si o cautare spirituala. Mana in mana, cu buzunarele goale si dornici sa se apropie de oameni, cei doi tineri vor traversa Alpii, padurile din Balcani, coasta Adriaticii si stepele Asiei Minore. Asemenea pelerinilor din Evul Mediu, ei vor rabda de foame si vor dormi sub cerul liber; totul pentru a afla cat de solida e credinta lor, cat de mult se iubesc si cata incredere pot avea in oameni…

Cartea Cerere in calatorie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.