Home Carti PDF Chitaristul de Luis Landero

[PDF] Chitaristul de Luis Landero

Coperta Carte Chitaristul

Iti doresti sa citesti cartea Chitaristul scrisa de Luis Landero si publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALLFA

Descriere completa: Cartea a aparut la editura Allfa in colectia Strada Fictiunii Contemporan. Emilio este un adolescent care dimineata munceste in atelierul unui mecanic, iar dupa-amiaza merge la scoala, incercand sa-si gaseasca drumul printr-un labirint de promisiuni. Cand varul lui, Raimundo, se intoarce de la Paris si ii povesteste despre marile succese pe care le-a avut cantand flamenco la chitara, Emilio se lasa purtat de visul acestei vieti boeme si se hotaraste sa devina chitarist. In curand, sotia sefului lui, o adevarata femme fatale, ii cere sa-i dea lectii particulare de chitara, si astfel Emilio isi descopera pasiunea pentru muzica, pentru arta, pentru femeile frumoase, dar si pentru pericol…

Cartea Chitaristul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.