Home Carti PDF Christina Domestica si Vinatorii de suflete. Ed. a II-a revazuta de...

[PDF] Christina Domestica si Vinatorii de suflete. Ed. a II-a revazuta de Petru Cimpoesu

Coperta Carte Christina Domestica si Vinatorii de suflete. Ed. a II-a revazuta

Iti doresti sa citesti cartea Christina Domestica si Vinatorii de suflete. Ed. a II-a revazuta scrisa de Petru Cimpoesu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Roman distins cu Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania, Premiul Academiei Romane, Premiul revistei Observator cultural. „Christina Domestica se dovedeste, din orice unghi am privi-o, un multiplu succes latent. E o carte, intr-un fel, administrata de Cimpoesu in parteneriat cu cititorul, ca o insula luxurianta, a tuturor posibilitatilor. Probabil va placea pe buna dreptate publicului, care va confunda un timp formula, pentru a sfirsi prin a se amuza sincer de propriile spaime si predictii apocaliptice.” – Cosmin Ciotlos„Versiunile, rasturnarile si explicatiile se succeda in cascada si, tocmai in momentul in care se asteapta sa dea de capatul intregii afaceri, cititorul se rataceste intr-un labirint si mai intortocheat, ca si Iona, care trece dintr-o burta de peste intr-alta, fara a iesi vreodata la lumina. E drept ca, in final, naratorul ne povesteste cum a cunoscut-o personal pe Christina Domestica si a vazut-o levitind la o juma’ de metru deasupra solului. Insa merchezul este: putem sa-l credem? Daca i s-a parut? Daca a fost manipulat prin telepatie? Sau daca vrea chiar el sa ne manipuleze? Daca e securist? Sau extraterestru? Sau pisoi modificat genetic? Totul e posibil in acest roman contagios si caleidoscopic, in acelasi timp tenebros si comic, utopie neagra si reportaj din (i) realitatea imediata, triumf al fictiunii si metafictiune filosofica.” – Andrei Terian..

Cartea Christina Domestica si Vinatorii de suflete. Ed. a II-a revazuta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.