Home Carti PDF Cleopatra. Istoria pe intelesul copiilor de Katie Daynes

[PDF] Cleopatra. Istoria pe intelesul copiilor de Katie Daynes

Coperta Carte Cleopatra. Istoria pe intelesul copiilor

Iti doresti sa citesti cartea Cleopatra. Istoria pe intelesul copiilor scrisa de Katie Daynes si publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pandora M

Descriere completa: In tinutul faraonilor si al piramidelor, Cleopatra era o printesa cu un viitor nesigur. Cand propriul ei frate a incercat sa o ucida, ea si-a dat seama ca nu poate avea incredere in nimeni. Apoi, conducatorii Romei au inceput sa se lupte pentru ai capta atentia si Cleopatra s-a confruntat cu cea mai mare provocare din viata ei. Crezi ca a reusit sa isi indeplineasca planurile?Cleopatra face parte din seria Istoria pe intelesul copiilor, care combina povestile captivante cu texte usor de citit. Seria a fost creata cu ajutorul lui Alison Kelly, lector la Universitatea Roehampton…

Cartea Cleopatra. Istoria pe intelesul copiilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.