Home Carti PDF Corpul uman. Manual complet de Steve Parker

[PDF] Corpul uman. Manual complet de Steve Parker

Coperta Carte Corpul uman. Manual complet

Iti doresti sa citesti cartea Corpul uman. Manual complet scrisa de Steve Parker si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Incisiva, excelent documentata si cu informatii verificate, Corpul uman reprezinta manualul interactiv esential al celor care studiaza anatomia omului si al profesionistilor din domeniul medical. De asemenea, este o carte de referinta exhaustiva pentru intreaga familie. Toate detaliile anatomiei corpului si ale functiilor lui sunt evidentiate cu o claritate remarcabila, in sute de imagini color. Descopera cum si de ce apar disfunctiile in corp, prin analize ilustrate si usor de inteles ale unora dintre cele mai frecvente boli…

Cartea Corpul uman. Manual complet in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.