Home Carti PDF Corpuri de iluminat de Stelian Tanase

[PDF] Corpuri de iluminat de Stelian Tanase

Coperta Carte Corpuri de iluminat

Iti doresti sa citesti cartea Corpuri de iluminat scrisa de Stelian Tanase si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: „Corpuri de iluminat este, inainte de toate, o carte bine scrisa. De altfel, autorul stie ca «scrie bine» si incearca toate stilurile prozei deceniului: face si proza retro, si literatura epistolara, sentimentala, e flaubertian, balzacian. Stelian Tanase este, daca nu riscam termenul, «un prozator de lux». In cartile sale, toate au stralucire: stilul, rostirea, uneori chiar personajele – artisti de exceptie, dar si suflete in cautarea unui liman linistit.“ (Cornel Ungureanu)„Ceea ce intereseaza de la bun inceput in Corpuri de iluminat e combinatia rara de forta narativa naucitoare, capabila sa recreeze viata din cele mai neasteptate detalii, de ingeniozitate tehnica si de finete sufleteasca, in care se scalda intregul roman. Este unul dintre cele mai frumoase si mai complexe romane pe care le-am citit in ultimii ani…“ (Florin Manolescu)..

Cartea Corpuri de iluminat in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.