Home Carti PDF Crase banalitati metafizice de Alexandru Dragomir

[PDF] Crase banalitati metafizice de Alexandru Dragomir

Coperta Carte Crase banalitati metafizice

Iti doresti sa citesti cartea Crase banalitati metafizice scrisa de Alexandru Dragomir si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: „Aici, discursul meu despre «crase banalitati metafizice» se incheie. Am vrut sa arat ca suntem prinsi intr-un mediu spatio-temporal exact ca intr-o capcana. Am vrut oarecum sa se priceapa ca filozofia nu e o chestie care trateaza despre problema infinitului in paralogismele ratiunii pure la Kant. Nu, nu! E o chestie de aici, in imediat. Ea trebuie gandita hic et nunc. Tocmai de aceea nu poti trai fara sa faci filozofie. intr-un anumit fel putem trai fara sa gandim infinitul, dar nu putem trai fara sa ne gandim capcana. si asta pentru simplul motiv ca traim in ea. Filozofia e gandirea capcanei in care traim.“ (Alexandru DRAGOMIR)..

Cartea Crase banalitati metafizice in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.