Home Carti PDF Criza spiritului american. Cum universitatile au tradat democratia si au saracit...

[PDF] Criza spiritului american. Cum universitatile au tradat democratia si au saracit sufletele studentilor de Allan Bloom

Coperta Carte Criza spiritului american. Cum universitatile au tradat democratia si au saracit sufletele studentilor

Iti doresti sa citesti cartea Criza spiritului american. Cum universitatile au tradat democratia si au saracit sufletele studentilor scrisa de Allan Bloom si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: Traducere si note de Mona Antohi „O splendida si controversata critica a culturii americane, vanduta in aproape un milion de exemplare. Eminent specialist in filozofie politica, Allan Bloom realizeaza o dare de seama asupra Americii, avand «forta si efectul unei terapii cu electrosocuri».“ (The New York Times) „Mai mult decat orice, cartea mea trebuie sa fie privita drept o relatare de pe front. Cititorul poate judeca el insusi gravitatea situatiei in care ne gasim. Fiecare varsta isi are problemele ei, si nu pretind ca lucrurile erau minunate in trecut. Descriu situatia noastra prezenta si nu intentionez sa folosesc vreo comparatie cu trecutul pentru a ne felicita sau blama, ci doar pentru a clarifica ce conteaza pentru noi si ce e special in situatia noastra.“ (ALLAN BLOOM)..

Cartea Criza spiritului american. Cum universitatile au tradat democratia si au saracit sufletele studentilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.