Home Carti PDF Cronici romantate de Boris Vian

[PDF] Cronici romantate de Boris Vian

Coperta Carte Cronici romantate

Iti doresti sa citesti cartea Cronici romantate scrisa de Boris Vian si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Volumul cuprinde prima piesa a lui Boris Vian tradusa in romaneste, Ecarisajul pentru toti, urmata de seria de Cronici romantate aparuta in volumul de opere complete. Ecarisajul pentru toti este una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Vian, in care umorul negru, absurdul si jocurile de cuvinte amintesc teatrul lui Eugène Ionesco. Cat despre Cronicile romantate, acestea fac parte dintr‑o categorie de texte aparte scrise de Vian si aparute initial in publicatii periodice precum saptamanalul La Rue: colorate, incisive, ciudate sau sobre, Cronicile sunt un dublu portret, al epocii lui Vian si al preocuparilor autorului: viata mondena, jazz‑ul, automobilele, literatura, stilul de viata american…

Cartea Cronici romantate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.