Home Carti PDF Cseppek es csillagok de Hajnal Maria

[PDF] Cseppek es csillagok de Hajnal Maria

Coperta Carte Cseppek es csillagok

Iti doresti sa citesti cartea Cseppek es csillagok scrisa de Hajnal Maria si publicata de Alomgyar Kiado? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Alomgyar Kiado

Descriere completa: „Nem gondolnam, hogy iro lennek. Csak egy no, aki rendszerbe szedte az elmenyeit, es merleget keszitett” – vallja HAJNAL MARIA, e kotet szerzoje. A sorait olvasvan megis ugy erezzuk, helyettunk ir, gondolatai a mi toprengeseinknek adnak uj iranyt. Megtanit minket arra is, hogy nem maga a cel a fontos, hiszen annak csak az addig megtett ut ad ertelmet, amelyen „cseppek” es „csillagok”, banatok es oromok, sikerek es kudarcok kozott kell egyensulyoznunk. Irasanak egyeni izt kolcsonoz roma identitaselmenye, amelynek koszonhetoen tanulsagos modon oszlatja el a sorstarsaival kapcsolatosan rogzult homalyt: „Nagyon komoly zavar van az emberek fejeben rolunk. […]Mindig mindenkinek van egy osztalytarsa, egy szomszedja, egy baratja, egy munkatarsa…, aki roma volt, s ok boszen hangoztatjak, hogy a feherek kozott is vannak szemet emberek, az o ismerosuk viszont szorgalmas volt, es tiszta. Elkepzelesuk nincs, mennyire sablonosak es bantok es szanalmasak ezek a szavak.” Klisektol mentes, megragadoan oszinte konyveben HAJNAL MARIA nemcsak minket kesztet arra, hogy merleget vonjunk – o is ezt teszi. Mit is kivanhatnank? Talan, hogy erto olvasok kiserjek figyelemmel rogos utjat…..

Cartea Cseppek es csillagok in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.