Home Carti PDF Cum sa interactionezi cu persoanele dificile de Brian Salter

[PDF] Cum sa interactionezi cu persoanele dificile de Brian Salter

Coperta Carte Cum sa interactionezi cu persoanele dificile

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa interactionezi cu persoanele dificile scrisa de Brian Salter si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Interactiunea cu persoanele dificile poate fi foarte demoralizatoare. Ea iti poate tulbura starea emotionala si te poate impiedica sa iti atingi telurile. Avem de‑a face cu oameni dificili, practic, tot timpul, atat in relatiile profesionale, cat si in viata de zi cu zi. Ii intalnim frecvent in situatii in care stresul poate face un om, de obicei rational, sa se comporte ca un badaran, sa devina brusc nerabdator, sa actioneze sub imperiul nervilor – desi, uneori, poate aparea si o combinatie a acestor trei situatii. Multi oameni dificili nu isi dau seama ca se comporta urat, in vreme ce altii se comporta sistematic in acest fel deoarece au impresia ca reusesc sa ii domine pe ceilalti in viata cotidiana. Brian Salter si Naomi Langford‑Wood au o bogata experienta de lucru cu personalitati dificile de pe cinci continente, iar cartile lor despre modul de a aborda aceste persoane s‑au vandut in peste 50 000 de exemplare. Brian scrie in prezent la cotidianul China Daily din Beijing, iar Naomi este consultant in Marea Britanie…

Cartea Cum sa interactionezi cu persoanele dificile in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.