Home Carti PDF Cum sa traim 150 de ani, ed. 4 de Mikhail Tombak

[PDF] Cum sa traim 150 de ani, ed. 4 de Mikhail Tombak

Coperta Carte Cum sa traim 150 de ani, ed. 4

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa traim 150 de ani, ed. 4 scrisa de Mikhail Tombak si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Descopera cum:-sa pierzi in greutate-sa intarzii imbatranirea-sa respiri-sa combini armonios alimentele-sa-ti corectezi problemele de coloana-sa-ti detoxifiezi si sa-ti revigorezi ficatul, rinichii, sangele, oasele si articulatiile„Iata un ghid usor de inteles, scris intr-un stil accesibil, care ne invata cum sa adoptam practici sanatoase pentru a ne prelungi durata de viata. Cum sa traim 150 de ani este un supliment pe care-l recomandam cu entuziasm pentru lista de carti esentiale din domeniul sanatatii si ingrijirii medicale.”Midwest Book Review..

Cartea Cum sa traim 150 de ani, ed. 4 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.