Home Carti PDF Cum vorbim despre cartile pe care nu le-am citit de Pierre...

[PDF] Cum vorbim despre cartile pe care nu le-am citit de Pierre Bayard

Coperta Carte Cum vorbim despre cartile pe care nu le-am citit

Iti doresti sa citesti cartea Cum vorbim despre cartile pe care nu le-am citit scrisa de Pierre Bayard si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Captivi ai unui inteles univoc, traditional al lecturii, marcat de respectul datorat textelor si interdictia de a le modifica, uitam ca nu doar cartile „citite“, ci si cele pe care le-am rasfoit, despre care am auzit vorbindu-se sau pe care le-am uitat fac parte din universul nostru interior. Iar a vorbi despre o carte inseamna tocmai a vorbi despre reprezentarile subiective prin care o reinventam permanent. Cu exemple pe cat de delectabile, pe atat de ilustre, de la Montaigne sau Valery la Oscar Wilde, Pierre Bayard ne arata cum putem iesi din situatiile delicate in care ne pun multimea si diversitatea cartilor. Si, mai ales, ne dovedeste ca este posibil sa intretinem o conversatie pasionanta in legatura cu o carte pe care nu am citit-o, inclusiv cu cineva care nu a citit-o la randul lui. Cuprins: Cartile pe care nu le cunoastem; Cartile pe care le-am rasfoit; Cartile despre care am auzit vorbindu-se; Cartile pe care le-am uitat; In viata mondena; In fata unui profesor; In fata scriitorului; Cu persoana iubita; Sa nu-ti fie rusine; Impune-ti ideile; Inventeaza carti; Vorbeste despre tine…

Cartea Cum vorbim despre cartile pe care nu le-am citit in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.