Home Carti PDF Cuplul conjugal, ori la bal, ori la spital. Psihoterapie experientiala pentru...

[PDF] Cuplul conjugal, ori la bal, ori la spital. Psihoterapie experientiala pentru problema ta conjugala de Bebe Mihaescu

Coperta Carte Cuplul conjugal, ori la bal, ori la spital. Psihoterapie experientiala pentru problema ta conjugala

Iti doresti sa citesti cartea Cuplul conjugal, ori la bal, ori la spital. Psihoterapie experientiala pentru problema ta conjugala scrisa de Bebe Mihaescu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: O carte nonconformista in care, cu umorul sau caracteristic si apeland la numeroase situatii tragicomice, bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihaescu isi indruma cititorii in universul terapiei de cuplu. El dezvaluie aspecte mai putin intelese legate de convietuirea alaturi de cineva, indemnandu-i pe cei care isi doresc consolidarea unei relatii de cuplu la un antrenament al perfectionarii si imbunatatirii ei, la depasirea inhibitiilor si temerilor. VASILE (BEBE) MIHAESCU, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iasi, unde preda psihologie medicala, psihoterapie si psihosexologie. Psihoterapeut de orientare experientiala si hipnoterapie. Licentiat in psihologie, drept si medicina. Cursuri si stagii de pregatire in Germania, Israel, Grecia, China si Japonia. Doctorat in psihologie, masterat in psihoterapie si programare neurolingvistica. Formator-supervizor in psihoterapie experientiala, hipnoterapie si psihoterapie transpersonala, psiholog principal si supervizor in psihologie clinica, licentiat international in programare neurolingvistica. Formari multiple (terapie Gestalt, analiza tranzactionala, hipnoza ericksoniana, terapie cognitiv-comportamentala), expert in arte martiale (centura neagra 4 Dan karate, instructor Tao). Presedintele Asociatiei de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie, vicepresedintele Comisiei de Psihologie Clinica si Psihoterapie – Colegiul Psihologilor din Romania. Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Lucrari stiintifice: Dictionar de medicina legala (coautor, 1976), Teme ale psihologiei medicale (1993), Next Generation (2000, 2003) si Sexul. PROadolescentii, ingerii, „dementii“ (2004). Volume de beletristica: Cartea cu adolescenti (1976), Prea fragedul contur (1978), Dulcissima (1978), Portret cu doua rame (1981), Incendiu in eternitate (1982), Anonim cu ceas de buzunar (1985; Premiul Asociatiei Scriitorilor din Iasi), Semne pe arbori (1986), Urme de purpura (1989) si Mustatile lui Demiurgos (199..

Cartea Cuplul conjugal, ori la bal, ori la spital. Psihoterapie experientiala pentru problema ta conjugala in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.