Home Carti PDF Curatia.Talcuire la rugaciunea sfantului Efrem Sirul de Arhimandrit Serafim Alexiev

[PDF] Curatia.Talcuire la rugaciunea sfantului Efrem Sirul de Arhimandrit Serafim Alexiev

Coperta Carte Curatia.Talcuire la rugaciunea sfantului Efrem Sirul

Iti doresti sa citesti cartea Curatia.Talcuire la rugaciunea sfantului Efrem Sirul scrisa de Arhimandrit Serafim Alexiev si publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sophia

Descriere completa: „Virtutea curatiei nu o are acela in care dorintele necurate au slabit ca urmare a batranetii, ori a bolii, ori din vreo alta pricina. Intr-un astfel de om, chiar de ar mai vietui pacatul, trupul lui neputincios il impiedica de la fapte pacatoase. Curatia este silire continua in adancul sufletului si ucigatoare a urmelor miscarilor rusinoase ramase acolo. Cel ce s-a lecuit astfel si a dobandit aceasta virtute a inradacinat intru sine curatia cea potrivnica pacatului.“ -Sfantul Vasile cel Mare..

Cartea Curatia.Talcuire la rugaciunea sfantului Efrem Sirul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.