Home Carti PDF Cuvintelnic fara frontiere de Andrei Cornea

[PDF] Cuvintelnic fara frontiere de Andrei Cornea

Coperta Carte Cuvintelnic fara frontiere

Iti doresti sa citesti cartea Cuvintelnic fara frontiere scrisa de Andrei Cornea si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: „Noi spunem ca sensurile originare ale cuvintelor conteaza, asa cum are importanta si felul in care ele s-au schimbat, si felul in care ele au fost vremuite de intemperiile confuziilor omenesti. Nu doar «Cuvantul» ne intereseaza, ci si, mai ales, cuvintele, bietele cuvinte hartuite, tocite, pacalite, ba chiar falsificate, a caror geografie si istorie ne determina, in buna masura, vietile!«La inceput a fost Cuvantul!» A venit apoi Eroarea – voita, in cazul de fata, dupa parerea noastra. Au mai fost, in alte diferite cazuri si imprejurari, in alte diferite contexte si evenimente, si alte cuvinte, urmate de alte erori, alte neintelegeri, alte, multe, falsificari…Iar la urma de tot, cand aproape ca nu mai era nimic de facut, decat, poate, de inceput a spune cate ceva din povestea acestor nesfarsite tradari, s-a nascut… Cuvintelnicul!“ – Andrei Cornea..

Cartea Cuvintelnic fara frontiere in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.