Home Carti PDF Da mai departe de Catherine Ryan Hyde

[PDF] Da mai departe de Catherine Ryan Hyde

Coperta Carte Da mai departe

Iti doresti sa citesti cartea Da mai departe scrisa de Catherine Ryan Hyde si publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pandora M

Descriere completa: Inspirat de o tema pe care o primeste de la noul sau profesor de Stiinte sociale, micul Trevor are o idee menita sa schimbe lumea. O ambitie uriasa pentru un pusti de numai doisprezece ani, dar care reuseste, in ciuda obstacolelor, sa nu-si piarda idealismul si sa demonstreze ca toti putem fi capabili de fapte bune. In jocul aritmetic al lui Trevor, de la un singur om care face trei lucruri importante pentru trei oameni diferiti, se poate ajunge la o lume intreaga in care o favoare primita nu se intoarce, ci se rasplateste dand mai departe ajutorul celor care au nevoie de el.„O capodopera cu un final incendiar.“ Kirkus Reviews „Foarte puternic… dialoguri veridicesi nuante care fac personajele mai vii decat ar fi in realitate.“ Chicago Tribune„Catherine Ryan Hyde ne conduce catre un final curajossi puternic.“ Los Angeles Times „Filosofia din spatele cartii este atat de interesanta, iar optimismul ei atat de contagios, incat cititorul absoarbe farasa-si dea seama o poveste de care-si va aminti multavreme.“ The Denver Post CATHERINE RYAN HYDE este o autoare americana de romane si povestiri, recompensate cu numeroase premii si devenite bestselleruri atat in Statele Unite, catsi in Marea Britanie. Autoarea marturiseste ca ideea romanului Da mai departe i-a venit in urma unui accident in care masina i-a luat foc si in ajutor i-au sarit doi necunoscuti, care au plecat inainte sa apuce sa le multumeasca. Da mai departea fost tradus in douazeci de limbisi a fost ecranizat in anul 2000, cu Kevin Spaceysi Helen Hunt in rolurile principale. Trailer-ului filmului Da mai departe: https://www. youtube. com/watch?v=_p Ct XRP1edo Catherine Ryan Hyde este fondatoarea fundatiei Pay It Forward, a carei presedinta a fost intre 2000si 2009. Fiind o mare amatoare de fotografie, calatoriisi echitatie, in 2014 si-a lansat primul album de fotografii, 365 Days of Gratitude: Photos from aBeautiful World…

Cartea Da mai departe in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.