Home Carti PDF Dama de pica si alte proze de A.S. Puskin

[PDF] Dama de pica si alte proze de A.S. Puskin

Coperta Carte Dama de pica si alte proze

Iti doresti sa citesti cartea Dama de pica si alte proze scrisa de A.S. Puskin si publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint

Descriere completa: „Suntem niste pigmei in comparatie cu Puskin. Nu mai exista printre noi un asemenea geniu. Ce frumusete, ce vigoare are fantezia lui! Am recitit de curand Dama de pica. Ce fantezie!… Cu o analiza subtila, el a urmarit toate miscarile lui Hermann, toate chinurile lui, toate sperantele si, in sfarsit, neasteptata si ingrozitoarea lui cadere.“ – F. Dostoievski„Cand se pronunta numele lui Puskin, te gandesti imediat la poetul national rus. Si, intr-adevar, niciunul din poetii nostri nu e mai mare si nu poate fi numit cu mai multa dreptate national. In el, ca intr-un lexicon, se afla bogatia, puterea si flexibilitatea limbii noastre. Mai mult decat oricare altul, el i-a deschis granitele si a indicat imensitatea spatiului sau.“ – N. Gogol„Puskin este dragostea si bucuria noastra. Este o minunata manifestare a Rusiei si, intr-un fel, chiar apoteoza sa.“ – M. Bulgakov..

Cartea Dama de pica si alte proze in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.