Home Carti PDF De ce Vestul detine inca suprematia: si ce ne spune istoria...

[PDF] De ce Vestul detine inca suprematia: si ce ne spune istoria despre viitor de Ian Morris

Coperta Carte De ce Vestul detine inca suprematia: si ce ne spune istoria despre viitor

Iti doresti sa citesti cartea De ce Vestul detine inca suprematia: si ce ne spune istoria despre viitor scrisa de Ian Morris si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: La inceputul secolului XXI, multi analisti considera ca ascensiunea unor puteri precum China sau India inseamna sfarsitul dominatiei Vestului. Pentru a intelege mai bine acest viitor posibil, trebuie sa ne intoarcem in trecut. Ian Morris sustine ca explicatia suprematiei Vestului in ultimii 200 de ani nu trebuie cautata in diferentele rasiale sau culturale, nici in realizarile marilor personalitati ce au marcat istoria, ci mai curand in impactul pe care geografia l-a avut asupra eforturilor de adaptare ale oamenilor obisnuiti, pe masura ce acestia s-au confruntat cu lipsa resurselor, cu epidemii sau migratii devastatoare si cu ostilitatea climatului. Solid documentata si bazandu-se pe cele mai recente descoperiri din variate domenii, De ce Vestul detine inca suprematia ne poarta de-a lungul a 50. 000 de ani de istorie, in incercarea de a explica motivele care au determinat pozitia dominanta a Vestului si de a formula predictii cu privire la ce ne rezerva viitorul in urmatorul secol. Din cuprins: Configuratia istoriei Lene, teama si lacomie Inainte de Est si Vest Vestul preia conducerea Gradina Edenului Predestinare Masurarea trecutului Estul recupereaza decalajul Cavalerii Apocalipsei Umar la umar Declinul si prabusirea Noua ordine mondiala Epoca Estului Globalizarea Arme, microbi si fonta Vestul recupereaza decalajul Epoca Vestului Razboaiele mondiale Epoca abundentei De ce Vestul detine suprematia…… Deocamdata..

Cartea De ce Vestul detine inca suprematia: si ce ne spune istoria despre viitor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.