Home Carti PDF De la palatul domnesc la palatul regal de Gabriel Badea Paun

[PDF] De la palatul domnesc la palatul regal de Gabriel Badea Paun

Coperta Carte De la palatul domnesc la palatul regal

Iti doresti sa citesti cartea De la palatul domnesc la palatul regal scrisa de Gabriel Badea Paun si publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint

Descriere completa: Gratie unei bogate iconografii constituite din imagini mai putin cunoscute sau inedite si unei minutioase documentatii in Arhivele Nationale privilegiind arhitectura si artele decorative, sunt evocati mai bine de o suta de ani din zbuciumata istorie bicentenara a palatului care, de la casa neoclasica a lui Dinicu Golescu de pe Podul Mogosoaiei, devenita Curte Domneasca sub Alexandru Dimitrie Ghica si resedinta a domnitorilor Alexandru Ioan I Cuza si Carol I, la eclecticul edificiu din Calea Victoriei al regilor Carol I si Ferdinand I, si cel Art déco din vremea lui Carol al II-lea si Mihai I, a reprezentat centrul puterii politice romanesti…

Cartea De la palatul domnesc la palatul regal in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.