Home Carti PDF Dezlegand misterele nasterii si mortii… si ale fenomenelor intermediare de Daisaku...

[PDF] Dezlegand misterele nasterii si mortii… si ale fenomenelor intermediare de Daisaku Ikeda

Coperta Carte Dezlegand misterele nasterii si mortii… si ale fenomenelor intermediare

Iti doresti sa citesti cartea Dezlegand misterele nasterii si mortii… si ale fenomenelor intermediare scrisa de Daisaku Ikeda si publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Adenium

Descriere completa: Va prezentam un amplu tratat contemporan al budismului La acest inceput de secol XXI, in intreaga lume se intensifica studierea problemelor fundamentale, eterne, ca viata si moartea, rostul vietii, originile si destinatiile noastre ultime, cat si intrebarea cu privire la existenta de dupa moarte. Cartea examineaza filosofia de viata a budismului Nichiren in lumina ideilor de ultima ora despre viata si moarte, desi cuprinderea exhaustiva intr‑un singur volum a unei probleme atat de vaste este imposibila. Budismul Nichiren ofera oamenilor mijloacele de a‑si transforma destinele prin infaptuirea propriei revolutii umane individuale si dezvaluie calea spre pace si fericire. Daisaku Ikeda (n. 1928) este unul dintre cei mai cunoscuti invatatori budisti din zilele noastre si scriitor, poet, activist pentru pace si militant pentru abolirea armelor nucleare. Distins cu numeroase premii, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace (2015, 2016)…

Cartea Dezlegand misterele nasterii si mortii… si ale fenomenelor intermediare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.