Home Carti PDF Dincolo de fericire. Cum sa-ti descoperi si sa-ti implinesti cele mai...

[PDF] Dincolo de fericire. Cum sa-ti descoperi si sa-ti implinesti cele mai profunde dorinte de Frank J. Kinslow

Coperta Carte Dincolo de fericire. Cum sa-ti descoperi si sa-ti implinesti cele mai profunde dorinte

Iti doresti sa citesti cartea Dincolo de fericire. Cum sa-ti descoperi si sa-ti implinesti cele mai profunde dorinte scrisa de Frank J. Kinslow si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Exista un vechi proverb ayurvedic, deosebit de valabil azi, care sugereaza ca, daca vrei sa stii ce ti-a dominat mintea in trecut, trebuie sa te uiti la corpul tau azi. Daca vrei sa stii cum va fi corpul tau in viitor, uita-te la ceea ce gandesti astazi. In urma cu cel putin 5000 de ani – si as putea paria ca si in urma cu multe mii de ani inainte de asta – oamenii stiau ca mintea influenteaza corpul. Intrebarea este: ce poti sa faci in privinta asta acum? Da, „constiinta de Sine”, bineinteles. As putea adauga ca, daca esti constient de Sine azi, nu conteaza ce s-a aflat in mintea ta in trecut si nici nu trebuie sa fii ingrijorat cu privire la viitor. Una dintre cele mai importante porti prin care poti ajunge la Sine este prin corp – o poarta care se deschide in ambele directii. La interior se deschide spre minte, iar la exterior – spre creatia fenomenala. In ambele directii vei gasi Sinele si pacea. Intreaga creatie poate fi gasita, la propriu si la figurat, la picioarele tale. La prima vedere, exista trei tipuri fundamentale de relatii de care se bucura oamenii: om-om, om-natura si om-Dumnezeu. In toate cele trei, elementul constant este omul – intrucat el defineste relatia. Chiar si relatia om-Dumnezeu este definita de mintea umana. Exista si o a patra relatie, care trece dincolo de limitarile mintii. A patra relatie este relatia Dumnezeu-Dumnezeu. Imediat ce ai citit „Dumnezeu-Dumnezeu”, ai avut, poate, o reactie neasteptata. Se poate sa fi fost una subtila, dar e posibil sa te fi simtit putin izolat, lasat pe afara sau chiar iritat ori trist. „La urma urmei”, ai putea spune, „relatia Dumnezeu-Dumnezeu elimina elementul uman si Eu sunt om. Prin urmare, eu nu pot face parte din relatia Dumnezeu-Dumnezeu”. Nu e adevarat. De fapt, dreptul tau din nastere ca om este sa traiesti relatia Dumnezeu-Dumnezeu. De fapt, o traiesti deja si smecheria este sa-ti dai seama de asta. Fie ca esti parinte singur, director de banca, sfant sau pacatos, acesta carte iti va oferi un moment..

Cartea Dincolo de fericire. Cum sa-ti descoperi si sa-ti implinesti cele mai profunde dorinte in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.