Home Carti PDF Drumul spre acasa de Lee Carroll

[PDF] Drumul spre acasa de Lee Carroll

Coperta Carte Drumul spre acasa

Iti doresti sa citesti cartea Drumul spre acasa scrisa de Lee Carroll si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: O parabola Kryon – Povestea lui Michael Thomas si a Celor Sapte Ingeri. Aceasta parabola fascinanta, scrisa de Lee Carroll si publicata la editura For you, spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obisnuit, care s-a nascut in Minnesota si care acum lucreaza in Los Angeles. El reprezinta simbolul american de normalitate – si de nemultumire. Dupa ce are un accident care aproape il omoara, Michael e vizitat de un inger intelept, care il intreaba ce anume vrea el, cu adevarat, de la viata. Michael raspunde ca, de fapt, el vrea sa mearga… acasa!Kryon este o entitate blanda si iubitoare, care se afla in prezent pe Pamant, pentru a ne ajuta sa trecem in energia inalta a ceea ce noi numim „noua noastra era“. Cuvintele lui Kryon au schimbat vieti si au adus Iubire si Lumina, in unele dintre cele mai intunecate locuri din fiinta noastra launtrica. Povestea din Drumul spre acasa a fost inspirata de Kryon si scrisa de Lee Carroll…

Cartea Drumul spre acasa in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.