Home Carti PDF Dumnezeu s-a nascut in Dacia de Emil Ratiu

[PDF] Dumnezeu s-a nascut in Dacia de Emil Ratiu

Coperta Carte Dumnezeu s-a nascut in Dacia

Iti doresti sa citesti cartea Dumnezeu s-a nascut in Dacia scrisa de Emil Ratiu si publicata de Ideea Europeana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Ideea Europeana

Descriere completa: Romanul de fata imbina realismul cu basmul si utopia, realitatea concreta a faptelor cu realitatea impalpabila a cugetului si a imaginatiei. Un episod din istoria recenta a Romaniei – dintre 1940, anul marilor rapturi teritoriale de la toate punctele cardinale ale hotarelor Romaniei Mari si anul 1989, anul Revolutiei – se leaga ca intr‑o istorie paralela, pe doua planuri, cu istoria vechilor Daci. O rana capatata in timpul Revolutiei de la Timisoara il aduce pe eroul romanului, Mielu – un biolog care lucreaza la un proiect de prelungire a vietii, numit „proiectul Ghilgames” – printr‑un salt in timp, in epoca marelui rege Burebista. Romanul incearca astfel sa prezinte dinauntru, un capitol din istoria Dacilor, pe fundalul marilor evenimente ale vietii si ale mortii, dintr‑o epoca a istoriei Daciei, in raport cu restul lumii antice si cu Roma…

Cartea Dumnezeu s-a nascut in Dacia in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.