Home Carti PDF English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii...

[PDF] English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii de Malina Pop

Coperta Carte English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii

Iti doresti sa citesti cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii scrisa de Malina Pop si publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint

Descriere completa: Destinata prescolarilor si elevilor din clasele primare, aflati la inceputul invatarii limbii engleze, cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii prezinta peste 700 de cuvinte din vocabularul activ, structurate pe teme esentiale (Familia mea, Animale salbatice, Fructe, Legume etc.) si ilustrate atractiv, pentru a facilita memorarea. Cartea include, de asemenea, expresii si propozitii simple, toate avand alaturat echivalentul romanesc, ca si poezioare amuzante, pe placul micilor cititori…

Cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.